Política de privadesa

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS?

El responsable del tractament de les vostres dades és:

Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia

C.I.F nº: G-60181955

Adreça postal: Carretera de Santpedor, 175. Masia de Can Font. 08242 Manresa

Correu electrònic: info@parcdelasequia.cat

La nostra adreça web és : https://www.parcdelasequia.cat

QUINES DADES PERSONALS RECOLLIM I PER QUÈ
Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

 

QUAN TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES PERSONALS?

Les dades personals dels usuaris es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió.

 

GALETES

El lloc web de la Fundació utilitza galetes pròpies per facilitar l’experiència de navegació de l’usuari i amb finalitats estadístiques però, en cap cas, s’hi emmagatzemen dades personals dels usuaris.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador web per ser avisat de la recepció de cookies i acceptar-les o refusar-les segons la seva voluntat, així mateix pot desactivar amb caràcter general la instal·lació de galetes a l’equip.

 

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

 

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES PERSONALS?

No es comunicaran les dades personals a tercers, exceptuant el cas dels compradors i proveïdors. En aquest cas, se cediran les dades a l’empresa contractada pel tractament de les dades relacionades amb la facturació, a Aigües de Manresa amb seu a Plana de l’Om 6, 3r 3a. de Manresa, amb quin s’han assegurat les garanties apropiades d’acord amb l’establert a la RGPD.

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS EN RELACIÓ AMB LES TEVES DADES PERSONALS?
Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, i el dret a la portabilitat, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.
 
Igualment, podràs revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@parcdelasequia.cat o a través de l’enllaç que trobareu al peu dels nostres enviaments.
 
Reserva Ara